.

.

Takı saklama kutusu Ekran Kutusu Büyük Kapasiteli Deri Mücevher Kutusu Taşınabilir Kolye Küpe Yüzük Takı saklama kutusu (Renk:

Takı saklama kutusu Ekran Kutusu Büyük Kapasiteli Deri Mücevher Kutusu Taşınabilir Kolye Küpe Yüzük Takı saklama kutusu (Renk:

₺ 0.33

sayı
Mağazada

Timsahlar ve tavus kuşu çizgili mücevher kutuları çok popülerdir.Mücevher kutusunun güvenliğini artırmak için altın kilit.Üst sapın taşınması kolaydır.Izgara farklı boyut ve şekillere sahiptir. takı, bilezik, yüzük, kolye, kozmetik vb.Gibi her şeyi 3 katman yerleştirebilir.Timsahlar ve tavus kuşu çizgili mücevher kutuları çok popülerdir.Mücevher kutusunun güvenliğini artırmak için altın kilit.Üst sapın taşınması kolaydır.Izgara farklı boyut ve şekillere sahiptir. takı, bilezik, yüzük, kolye, kozmetik vb.Gibi her şeyi 3 katman yerleştirebilir.Boyutu : Resimde gösterildiği gibi Renk : AFeature : Timsahlar ve tavuskuşu çizgili mücevher kutuları çok popülerdir.Mücevher kutusunun güvenliğini artırmak için altın kilit.Üst sapın taşınması kolaydır.Izgara farklı boyut ve şekillere sahiptir.takı, bilezik, yüzük, kolye, kozmetik vb.Gibi her şeyi 3 katman yerleştirebilir.Bu mücevher kutusu kadınlar için en iyi hediyedir.Şartname : Renk : siyahboyutu : 17.5*13.5*12 cmmalzeme : Pan ipek tahıl deriambalaj : kutulupaket içerir : 1 X kadın mücevher kutusunot : Kutudaki mücevherler hariç bağımsız mücevher kutusu.1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.İdeal Hediye : Annenize, kızınıza veya kız arkadaşınıza derin sevginizi ifade etmeniz için harika bir hediye.

Ana özellikleri

Color:
Black
Size:
17.5*13.5*12cm
Material:
Pan silk grain into leather
Packing:
boxed
Package includes:
1 X Women Jewelry Box
Note:
Independent jewelry box, excluding the jewelry in the box.:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Ideal Gift:
A Great Gift for you to express your deep love to your mom, daughter or girlfriend.

Müşteri seçim