.

.

Çift Katlı PU Deri Takı saklama kutusu Küpe Çekmece Tipi Yüzük Kutusu Mücevher Aksesuarları Sıralama Kutuları (Renk: Yeşil)

Çift Katlı PU Deri Takı saklama kutusu Küpe Çekmece Tipi Yüzük Kutusu Mücevher Aksesuarları Sıralama Kutuları (Renk: Yeşil)

₺ 78.18

sayı
Mağazada

◉ Kadife iç ve yüksek kaliteli fermuarlı PU deriden yapılmıştır. ◉ Sağlam ve dayanıklı, açılması ve kapanması kolaydır. ◉ Çoklu bölme tasarımı : mücevherlerinizi kolayca düzenlemenize ve daha iyi korumanıza yardımcı olur. ◉ Çekmece tipi : yerden tasarruf etmek ve takı aksesuarlarını sıralamak için iyi bir yardımcıdır. ◉ Zarif görünüm : Bu mücevher saklama kutusu güzel ve pratiktir, Kızlar ve bayanlar için hediye olarak çok uygundur. ◉ Malzeme : PU deriden yapılmış◉ Miktar : 1 adet◉ Renk : beyaz, pembe, yeşil◉ Şartname : 20cm*10cm*16cm◉ Paket içeriği : 1 adet * Mücevher kutusu◉ Notlar : 1. Bu sipariş sadece 1 boş kutu içerir ve başka aksesuar içermez.2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin, anlayışınız için teşekkür ederiz!3. Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, lütfen resmin öğenin gerçek rengini yansıtmayabileceğini anlayın.

Ana özellikleri

20cm*10cm*16cm:
◉ Package Included:
1 piece * Jewelry box
◉ Notes:
1. This order contains only 1 empty box and no other accessories.:
2. Please allowed 1-2cm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
3. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :

Müşteri seçim