.

.

M. M. A Retro Takı Organizatör Çok Katmanlı Depolama Kristal saklama kutusu Takı Ekran için Altın Jant Şeffaf Kutu Mücevher

M. M. A Retro Takı Organizatör Çok Katmanlı Depolama Kristal saklama kutusu Takı Ekran için Altın Jant Şeffaf Kutu Mücevher

₺ 3.33

sayı
Mağazada

Yüksek kaliteli demirden yapılmıştır, bu yüzden dışarı çıkacağından endişelenmeyin shape.It sağlam ve dayanıklı, daha fazla yerden tasarruf sağlar, ayrıca güzel bir dekorasyondur.Kozmetik ve aksesuarlarınızı mükemmel bir şekilde düzenler ve saklar.Tüm makyajınıza kolay erişim products.It arkadaşlarınız,aile üyeleriniz ve makyaj severler için mükemmel bir Noel hediyesi.Banyoda çeşitli kişisel güzellik eşyalarını tutmak daha az yer kaplar ve yaşam alanınızı düzenli hale getirir.Rujları,fondötenleri,bronzlaştırıcıları,allık,göz farı,astar,pudra,makyaj fırçası ve manikür aletlerini,deodorant gibi banyo malzemelerini,yüz ovmalarını,losyonları,temizlik havlularını,saç ürünlerini güzelce sergilemek için uygun.Harika ve yaratıcı depolama rafı, ihtiyaçlarınıza uygun ve mükemmel bir şekilde uyar.Ürünümüzden %100 % memnun kalacaksınız!. Yüksek kaliteli demirden yapılmıştır, bu yüzden endişelenmeyeceksiniz shape.It sağlam ve dayanıklı, daha fazla yerden tasarruf sağlar, ayrıca güzel bir dekorasyondur.Kozmetik ve aksesuarlarınızı mükemmel bir şekilde düzenler ve saklar.Tüm makyajınıza kolay erişim products.It arkadaşlarınız,aile üyeleriniz ve makyaj severler için mükemmel bir Noel hediyesi.Banyoda çeşitli kişisel güzellik eşyalarını tutmak daha az yer kaplar ve yaşam alanınızı düzenli hale getirir.Rujları,fondötenleri,bronzlaştırıcıları,allık,göz farı,astar,pudra,makyaj fırçası ve manikür aletlerini,deodorant gibi banyo malzemelerini,yüz ovmalarını,losyonları,temizlik havlularını,saç ürünlerini güzelce sergilemek için uygun.Harika ve yaratıcı depolama rafı, ihtiyaçlarınıza uygun ve mükemmel bir şekilde uyar.Ürünümüzden %100 memnun kalacaksınız!.Şartname : Malzeme : Cam Renk : altın Boyutu : 29*21.5*21.5 cm Not : 1 : nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 2.Boyut eller tarafından ölçülür, 0.2-0.5 cm sapma olabilir3. Sipariş veya sevkiyat ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size en kısa sürede cevap vereceğiz.Lütfen farklı zaman diliminde olduğumuzu tam olarak anlayın.

Ana özellikleri

Material:
Glass
Color:
gold
Size:
29*21.5*21.5cm
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :

Müşteri seçim