.

.

Yapışkanlı Neopren Kauçuk Şeritler, El Sanatları Contaları için Katı Kauçuk Levha Ruloları, Kendin Yap Contalar, Döşeme (W:

Yapışkanlı Neopren Kauçuk Şeritler, El Sanatları Contaları için Katı Kauçuk Levha Ruloları, Kendin Yap Contalar, Döşeme (W:

₺ 1.00

sayı
Mağazada

1. Yapışkan Kauçuk Levha-Genişlik : 1", Kalınlık : 1/8", Uzunluk : 10'.Sığdırmak için ihtiyacınız olabilecek her şey için kesilmesi ve şekillendirilmesi kolaydır. 2. Neopren levha, yırtılmaya karşı dayanıklı ve dayanıklı, yüksek kaliteli katı kauçuktan yapılmıştır.Sıradan sünger veya köpük banttan daha güçlü ve daha esnektir. 3. Güçlü yapışkan destek ile birlikte gelir, sağlam ve kullanımı kolaydır.Yüzey serbest bırakma kağıdını kolayca çıkarın ve kapatılması gereken ürünün yüzeyine yapıştırın, Hava, su veya yağ kapları projeleri için mükemmel sızdırmazlık sağlar. 4. Katı Kauçuk Levhalar, DIY contalarda, el sanatlarında, zeminlerde, araba camlarında yaygın olarak kullanılır, etc.to hava, tampon, kaymaz, şok emilimi vb. Soyulabilir. 5. Kalın, elastik ve pürüzsüz yüzey.Güneşte ve sıcak havalarda uzun süre hayatta kalabilir, bu herhangi bir ev sahibinin veya apartman sakininin elinde olması gereken bir üründür!. 1. Yapışkan Kauçuk Levha-Genişlik : 1", Kalınlık : 1/8", Uzunluk : 10'.Sığdırmak için ihtiyacınız olabilecek her şey için kesilmesi ve şekillendirilmesi kolaydır. 2. Neopren levha, yırtılmaya karşı dayanıklı ve dayanıklı, yüksek kaliteli katı kauçuktan yapılmıştır.Sıradan sünger veya köpük banttan daha güçlü ve daha esnektir. 3. Güçlü yapışkan destek ile birlikte gelir, sağlam ve kullanımı kolaydır.Yüzey serbest bırakma kağıdını kolayca çıkarın ve kapatılması gereken ürünün yüzeyine yapıştırın, Hava, su veya yağ kapları projeleri için mükemmel sızdırmazlık sağlar. 4. Katı Kauçuk Levhalar, DIY contalarda, el sanatlarında, zeminlerde, araba camlarında yaygın olarak kullanılır, etc.to hava, tampon, kaymaz, şok emilimi vb. Soyulabilir. 5. Kalın, elastik ve pürüzsüz yüzey.Güneşte ve sıcak havalarda uzun süre hayatta kalabilir, bu herhangi bir ev sahibinin veya apartman sakininin elinde olması gereken bir üründür!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim