.

.

LHLLHL USB 3.0 Tip C Hub Splitter, Çoklu Arayüz Evrensel USB Splitter-dört Adaptörü 3.0 Yüksek Hızlı Tip-c Genişletici (Renk:

LHLLHL USB 3.0 Tip C Hub Splitter, Çoklu Arayüz Evrensel USB Splitter-dört Adaptörü 3.0 Yüksek Hızlı Tip-c Genişletici (Renk:

₺ 2.33

sayı
Mağazada

Özellikler : USB 5 bağlantı noktası genişletme/USB 3.0 iletim/küçük ve taşınabilir / tak ve çalıştır.5 Eşzamanlı genişletmeyi destekleyin, aynı anda bilgisayar için 5 USB arabirimini genişletin, artık tekrar tekrar takmanıza ve çıkarmanıza gerek yok.USB3. 0 yüksek hızlı iletim, 5 Gbps'ye kadar (Maks) iletim hızı.Çoklu sistem uyumlu tak ve çalıştır, windows 7/8/10, işletim sistemi ve diğer sistemlerle uyumlu, tak ve çalıştır.Küçük ve taşıması kolay, masaya koymak veya yanınızda taşımak uygundur.Malzeme : alüminyum alaşım + zırh örgülü telürün girişi : tip-Cürün çıkışı : USB 3.0x3+USB 2.0x2 USB3.0 aktarım hızı : 5 Gbps (geriye dönük uyumlu) USB2. 0 iletim hızı : 480 MBPSUSB voltaj : 5 VUSB akım : 900m A MaxÇalışma sıcaklığı : 0~45℃Depolama sıcaklığı : -20~60℃Kablo uzunluğu : 100+15mmözellikler : USB 5 port genişletme/USB 3.0 iletim/küçük ve taşınabilir/tak ve çalıştır.5 Eşzamanlı genişletmeyi destekleyin, aynı anda bilgisayar için 5 USB arabirimini genişletin, artık tekrar tekrar takmanıza ve çıkarmanıza gerek yok.USB3. 0 yüksek hızlı iletim, 5 Gbps'ye kadar (Maks) iletim hızı.Çoklu sistem uyumlu tak ve çalıştır, windows 7/8/10, işletim sistemi ve diğer sistemlerle uyumlu, tak ve çalıştır.Küçük ve taşıması kolay, masaya koymak veya yanınızda taşımak uygundur.Not : 1. Izin lütfen 1-3 cm Manuel Ölçüm Nedeniyle Farklılık.2. İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Lütfen gerçek ürüne bakın.Anlayışınız için teşekkürler.Seyahat etmesi kolay : Son derece kompakt tasarım, taşımayı kolaylaştırır ve masaüstü alanından tasarruf sağlar.

Ana özellikleri

Müşteri seçim