.

.

Silikon O-ring, Premium Silikon Malzeme Düz Conta Sızdırmazlık Grommet Boru Vanalar Boru Tamir Püskürtücü Bağlantısı(1/2)

Silikon O-ring, Premium Silikon Malzeme Düz Conta Sızdırmazlık Grommet Boru Vanalar Boru Tamir Püskürtücü Bağlantısı(1/2)

₺ 1.00

sayı
Mağazada

★ ★ ★ ★ ★ 【12 Adet Silikon Conta】 Bir sette birçok proje için kullanabileceğiniz toplam 12 adet silikon conta bulunmaktadır. ★ ★ ★ ★ ★ 【Geniş Kullanım Alanları】 Conta contaları, sızıntıyı önlemek için boru, su musluğu, püskürtücü bağlantısı için yaygın olarak kullanılabilir. ★★★ ★ ★ 【Giyilebilir ve Korozyona Dayanıklı ve Yüksek Sıcaklığa dayanıklı】 Conta contaları giyilebilir ve yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. ★ ★ ★ ★ ★ 【Müşteri Hizmetleri】 Profesyonel müşteri hizmetleri personelimiz var, herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz ve çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. ★★★ ★ ★ 【Premium Silikon Malzeme】 Birinci sınıf silikon malzemeden yapılmış conta contası, bu contalar dayanıklıdır ve daha uzun ömürlüdür. 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Özellikleri : 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Yüksek kaliteli silikon malzemeden yapılmış bu contalar dayanıklıdır ve daha uzun ömürlüdür.Giyilebilirler ve yüksek sıcaklığa dayanıklıdırlar.Bir sette birçok projede kullanabileceğiniz toplam 12 adet silikon conta bulunmaktadır .Sızıntıyı önlemek için boru, su musluğu, püskürtücü bağlantısı için yaygın olarak kullanılabilirler.Şartname : Boyut : 1/2", 3/4", 1", 1.2" (İsteğe bağlı) Malzeme : Silikon Miktar : 12 adet Ağırlık : 11g~35g / 0.4 oz~1.2 oz (yaklaşık.) Paket listesi : 12 * Contalar.

Ana özellikleri

Size:
1/2, 3/4, 1, 1.2 (Optional)
Material:
Silicone
Quantity:
12pcs
Weight:
11g~35g / 0.4oz~1.2oz (approx.)
Package list:
12 * Gaskets :

Müşteri seçim