.

.

Pil saklama kutusu, 10 Adet Çok Fonksiyonlu Şeffaf Sert Plastik Kasa Tutucu saklama kutusu AA AAA Pil için

Pil saklama kutusu, 10 Adet Çok Fonksiyonlu Şeffaf Sert Plastik Kasa Tutucu saklama kutusu AA AAA Pil için

₺ 0.67

sayı
Mağazada

Pillerinizi düzenli ve korumalı tutun.İçeride kaymalarını önlemek için oluklar vardır.4 Adet AA pil veya 5 adet AAA pil tutar.Birleştirilebilen özel tasarım row.It kullanılmış veya tam yüklü pilleri ayırmak için iyi bir fikirdir.Pillerinizi düzenli ve korumalı tutun.İçeride kaymalarını önlemek için oluklar vardır.4 Adet AA pil veya 5 adet AAA pil tutar.Birleştirilebilen özel tasarım row.It kullanılmış veya tam yüklü pilleri ayırmak için iyi bir fikirdir.Şartname : Açıklama : Bu şeffaf AA/AAA plastik pil kutusu, AA ve AAA pilleri saklamak ve korumak için mükemmel bir pildir, 4 adet AA pil veya 5 adet AAA pil tutabilir ve pilleri düzenli, güvenli ve kuru tutar.Özellikler : 1. Pillerinizi düzenli ve korumalı tutun.2. İçeride kaymalarını önlemek için oluklar vardır.3. Seyahat, kamp, yürüyüş veya evde mükemmel. 4. Üst üste birleştirilebilen özel tasarım.5. Kullanılmış veya tam yüklü pilleri ayırmak iyi bir fikirdir.Özellikler : Malzeme : Yüksek kaliteli PP malzemelerboyutu : Yaklaşık.12.1x6. 7x1. 8 cm / 4. 76x2. 64x0. 71 inçkapasite : 4 adet AA pil veya 5 adet AAA pil (1 kutu için) Renk : şeffaf beyazmiktar : 10dikkat : Ürünlerin farklı partileri veya el ölçümü nedeniyle boyut hafif bir yanlışlık olabilir.Monitörler nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek ürünü standart olarak alın, anlayışınız için teşekkürler!Paket içeriği : 10 x pil kutusu (Piller dahil değildir).

Ana özellikleri

Description:
This clear AA/AAA plastic battery case is an excellent battery for storing and protecting AA and AAA batteries, it can hold 4pcs AA batteries or 5pcs AAA batteries, and keeps the batteries organized, safe, and dry.:
Features:
1. Keep your batteries organized and protected.:
2. There are grooves to prevent them sliding on the inside.:
3. Perfect for travel, camping, hiking or at home. :
4. Special design, which can combine in row.:
5. It's a good idea for separate the used or full load batteries.:
Specifications:
Material:
High quality PP materials
Size:
Approx.12.1 x 6.7 x 1.8cm / 4.76 x 2.64 x 0.71 inch
Capacity:
4pcs AA batteries or 5pcs AAA batteries (For 1 case)
Color:
Clear White
Quantity:
10
Attention:
Size may be slight inaccuracy due to different batches of the products, or hand measurement.Color may be little different due to monitors. Please take real product as standard, thanks for your understanding!
Package Included:
10 x  Battery Case(Batteries are NOT included):

Müşteri seçim