.

.

KJCOOSWI Kapalı Termometre Ev için, 2 paket Higrometre Nem Ölçer Nem Sensörü Arkadan Aydınlatmalı Yatak Odası Sera Garaj.

KJCOOSWI Kapalı Termometre Ev için, 2 paket Higrometre Nem Ölçer Nem Sensörü Arkadan Aydınlatmalı Yatak Odası Sera Garaj.

₺ 29.98

sayı
Mağazada

【Yüksek Doğruluk】 Ortamınızın en son sıcaklığını ve nemini her 10 saniyede bir ölçün.Sıcaklık doğruluğu : ±1.8°F / ±1°C; Nem doğruluğu : ±%5 bağıl nem (%30-%70 bağıl Nem aralığında) Sıcaklık ölçüm aralığı -4°F-158°F'dir (-20°C-70°C); Nem ölçüm aralığı %10'dur- %99. 【Arka ışık fonksiyonu ekranı】 Turuncu aydınlatmalı geniş dijital ekran, her ortamda kolayca okumanızı sağlar. 【Geniş alanlı manyetik tasarım】 Büyük mıknatıs tasarımı, mıknatısın vücuttan düşmesi kolay değildir ve adsorpsiyon kuvveti daha güçlüdür. 【Pil ömrünü ikiye katlayın】 İki adet AAA pil ile bir adet AAA pilden iki kat daha uzun süre çalışır. 【Uygun boyut】3.1“*2.3” gövde tek elle kavramak için doğru.Okumalar çok fazla yer kaplamadan bir bakışta nettir. 【Yüksek Doğruluk】 Ortamınızın en son sıcaklığını ve nemini her 10 saniyede bir ölçün.Sıcaklık doğruluğu : ±1.8°F / ±1°C; Nem doğruluğu : ±%5 bağıl nem (%30-%70 bağıl Nem aralığında) Sıcaklık ölçüm aralığı -4°F-158°F'dir (-20°C-70°C); Nem ölçüm aralığı %10'dur- %99. 【Arka ışık fonksiyonu ekranı】 Turuncu aydınlatmalı geniş dijital ekran, her ortamda kolayca okumanızı sağlar. 【Geniş alanlı manyetik tasarım】 Büyük mıknatıs tasarımı, mıknatısın vücuttan düşmesi kolay değildir ve adsorpsiyon kuvveti daha güçlüdür. 【Pil ömrünü ikiye katlayın】 İki adet AAA pil ile bir adet AAA pilden iki kat daha uzun süre çalışır. 【Uygun boyut】3.1“*2.3” gövde tek elle kavramak için doğru.Okumalar çok fazla yer kaplamadan bir bakışta nettir.Ev için KJCOOSWİ dijital termometre, doğru sonuçlar sağlamak ve kullanıcılara en tatmin edici deneyimi sunmak için kesinlikle optimize edilmiş ve hassas bir şekilde ölçülmüştür.Ailenizin yaşam koşullarını en iyi şekilde tutmak için mükemmel ev termometresi.

Ana özellikleri

Müşteri seçim